Feest van de techniek 2018

In een tijd waar robots de overhand nemen en technologie in een enorme sneltrein zit, is het belangrijk dat scholieren enthousiast worden voor een technische opleiding. Om dat voor elkaar te krijgen, houdt TechNet Utrecht in samenwerking met verschillende bedrijven voor de 5e keer het Feest van de Techniek. Een Expo voor eerstejaars scholieren waar zij uiteenlopende facetten van techniek en ICT kunnen ontdekken. De Expo is van 5 tot en met 9 november 2018 in het CAB-gebouw in Utrecht.

PROGRAMMA EN MEER INFORMATIE

De Expo is van 5 tot en met 9 november en is bedoeld voor 1e jaar VMBO-leerlingen en leerlingen van het praktijkonderwijs. Op 8 november is Klaas Verschuure (D66), wethouder van de gemeente Utrecht, gastspreker bij het welkomstontbijt. Dit ontbijt is er om sponsoren te bedanken en gesprekken tussen onderwijs, ondernemers en overheid aan te gaan. Dit zal beginnen om 8.00 uur.

Het programma is elke dag van 9.00 tot 16.00 uur gevuld met verschillende activiteiten. Meer informatie over het programma is hier te vinden.

De Expo bevindt zich in het CAB-gebouw, Cartesiusdriehoek te Utrecht.